Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Echte Clubliefde: op 258 (!) km van Brugge wonen en toch abonnee

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

De supporters van Club Brugge komen bij elke thuismatch van heinde en verre om hun geliefde club aan het werk te kunnen zien. En sommigen hebben er een wel héél lange trip voor over om de thuismatchen van de West-Vlaamse trots bij te wonen.

Neem nu Grégory Lemaire. De notoire Clubfan in kwestie woont op maar liefst 258 kilometer van het Jan Breydelstadion, maar dat weerhoudt hem er absoluut niet van om geregeld aanwezig te zijn op Olympia.

Straffer nog: Grégory heeft zelfs zijn abonnement voor volgend seizoen al verlengd. Op de officiële website van Club geeft hij een woordje uitleg: “Zelf ben ik al 5 jaar abonnee, mijn 8-jarige zoon Enzo gaat voor het tweede seizoen met mij mee. Ik koop wel al een tiental jaar losse tickets om naar wedstrijden van m’n geliefde Club te gaan kijken”, klinkt het trots.

“We komen ongeveer 10 wedstrijden op een seizoen, dus 1 keer per maand. Mocht het van mij afhangen, dan kwamen we elke thuiswedstrijd, maar we zijn telkens een volledige dag onderweg”, legt hondstrouwe Grégory uit.

“Voor een match om 14u30 vertrekken we al om 10u30 ’s morgens en zijn we zonder files om 20u30 terug thuis. Mijn vrouw zegt dat het makkelijker zou zijn om supporter te zijn van Standard, maar dat is absoluut onmogelijk voor mij! ‘Bruges till I die!'”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws