Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Drievoudig goed nieuws uit de ziekenboeg, sterkhouder afwezig

De spelers van blauw-zwart leven zich duchtig uit op training
© Glenn Bogaert

Ivan Leko en zijn manschappen werkten vandaag een doorgedreven training af met het oog op de topper van komende zondag tegen AA Gent. En er viel prompt ook meervoudig positief nieuws te rapen, al was er ook één grote afwezige op de oefenvelden van Olympia. 

We zullen beginnen met het minder goede nieuws: geen Ruud Vormer te bespeuren afgelopen voormiddag, de 30-jarige aanvoerder kreeg mogelijk nog wat extra rust. Iets wat ook vorige week al het geval was in de aanloop naar de match in en tegen KV Oostende.

Wél van de partij: Jelle Vossen, Kaveh Rezaei én Thibault Vlietinck. De Iraanse spits Rezaei werkte het overgrote deel van de training probleemloos af, enkel de afsluitende loopoefening aan hoge intensiteit liet hij aan zich voorbijgaan. De aanvaller opteerde voor rondjes aan een rustig tempo.

Stefano Denswil hield het na het eerste trainingsgedeelte bij lopen
© Glenn Bogaert

Vossen en Vlietinck van hun kant namen deel aan het pittige partijtje op balbezit, maar haspelden vervolgens aan de zijkant van het veld individuele oefeningen af. Het lijkt er echter sterk op dat zij stilaan mogen dromen van een terugkeer in de selectie.

Ook Stefano Denswil nam na het eerste gedeelte van de oefenstonde wat gas terug, hij beperkte zich tot loopactiviteiten. De rest van kern leefde zich uit met een oefenpartijtje. Afwerken, deden de troepen van Ivan Leko in minidoeltjes. Ook morgen staat er een open training gepland, afspraak om 14u30.

Assistent Timmy Simons neemt Wesley en Dennis op sleeptouw
© Glenn Bogaert

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws