Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Drie Premier League-clubs dingen ook mee voor Danjuma’

Eerder kwam het nieuws al naar buiten AC Milan naar Arnaut Danjuma Groeneveld zou lonken. Nu meldt The Daily Mail dat drie Premier League-clubs ook meedingen voor de handtekening van de winger.

Naar verluidt zijn Liverpool, Tottenham Hotspur en Everton ook geïnteresseerd zijn in Danjuma. De vleugelspeler ligt al sinds oktober buiten strijd, maar maakte voor zijn blessure veel indruk in het shirt van Blauw-Zwart. Ook in de Champions League gooide hij hoge ogen met een prachtgoal tegen Atlético Madrid.

Het is nog maar de vraag of Club Brugge zijn goudhaantje lang zal kunnen behouden. Danjuma kwam afgelopen zomer over van het Nederlandse NEC. Inmiddels is de vleugelspeler ook al Nederlands international. Overigens betaalde Club Brugge 1,5 miljoen euro en is Danjuma nu al het veelvoud waard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws