Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wijst bod van 25 miljoen euro af’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge een bod van 25 miljoen euro afgewezen heeft op Wesley Moraes. Naar verluidt heeft het Chinese 
Guangzhou Evergrande veel over voor de Braziliaan.

Wesley Moraes is een gewilde speler. Ook het Italiaanse Lazio Roma houdt zijn situatie in de gaten. De Italianen willen Wesley echter lenen met een optie tot aankoop. Het Chinese bod is aldus interessanter voor Blauw-Zwart.

Toch heeft Club Brugge het miljoenenbod van 25 miljoen euro op Wesley afgewezen. De spits kan in China één miljoen euro per jaar gaan verdienen, maar een overstap naar Azië is geen goede carrièrekeuze.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws