Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge stond nog nooit zo sterk als vandaag”

Bart Verhaeghe speech

Club Brugge kan terugblikken op een uitstekend 2018, waarin het zijn prijzenkast nog wat verder bijvulde en ook een uitstekend parcours aflegde in de Champions League. Bart Verhaeghe kon dinsdagavond op de nieuwjaarsreceptie dan ook trots de pers toespreken.

“We hebben opnieuw alle redenen om bijzonder trots te zijn op het afgelopen jaar, met de tweede landstitel in 3 jaar tijd, de Supercup, en de individuele bekroningen voor onze trainer en spelers. Met Hans Vanaken kunnen we morgen mogelijks voor het eerst een derde Gouden Schoen op rij binnenhalen, da’s geen toeval meer”, glunderde de voorzitter.

” Op sportief vlak waren we nooit zo sterk als vandaag, met een dubbele bezetting op elke positie. We zijn een te duchten Europese subtopper geworden die zich toonde in de Champions League en toch ook de jeugd een kans blijft geven.”

Mijlpaal

2019 zal ook heel wat moois brengen, met onder meer de intrek in het nieuwe Belfius Basecamp. “Een mijlpaal voor Club. Onze spelers gaan er in de beste omstandigheden kunnen trainen. En dat niveau hopen we ook zo snel mogelijk te bieden aan onze twaalfde man. Nooit zijn er in één seizoen zoveel mensen naar wedstrijden komen kijken als vorig seizoen in Club Brugge. Da’s een beloning voor onze sportieve prestaties en de schitterende werking, maar vooral voor onze fans. Zij verdienen meer dan ooit een nieuw stadion.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws