Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge ontzegt Poulain fraaie transfer’

Benoit Poulain (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge kende tot dusver een zeer rustige transferperiode en het lijkt ook weinig waarschijnlijk dat er in de laatste uren nog veel zal gebeuren. Zeker omdat Club zelf niet geneigd lijkt mee te werken aan transfers. Daar kan Benoit Poulain van meespreken.

De Franse verdediger is na dit seizoen einde contract en zou nog twijfelen of hij zal bijtekenen. Club had dus eieren voor zijn geld kunnen kiezen en hem nu nog verkopen. Fulham meldde zich woensdagavond immers nog voor Poulain en bracht tot drie keer toe een bod uit.

Het laatste bod van de Engelse eersteklasser bedroeg 1,5 miljoen euro, maar Club wou daar niet van weten. Dat schrijft Voetbalkrant. Poulain zelf zag een transfer wel zitten, maar moet zich dus neerleggen bij de beslissing van Club. Een vervanger heeft Ivan Leko immers niet meteen voorhanden als Poulain zou vertrekken.

Matej Mitrovic ligt nog even in de lappenmand en dus was enkel Saulo Decarli nog overgebleven als mogelijke rechter centrale verdediger. Afgelopen weekend speelde Sofyan Amrabat wel een uitstekende partij op die positie, maar het is nog te vroeg om te kunnen weten of de Marokkaan op de lange termijn daar een optie kan zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws