Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge onderhandelt over uitgaande transfer’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Luan Peres werd afgelopen zomer gehaald door Club Brugge. De Braziliaan kan echter niet op een basisplaats rekenen. Een vertrek lonkt en naar verluidt is Club Brugge al aan het onderhandelen over een transfer.

Volgens het Portugese Zerozero heeft Sporting informele contacten met Club Brugge over een transfer van Luan Peres. Door de concurrentie van Poulain, Mechele en Denswil krijgt de Braziliaan niet veel speelkansen. Daar wil Sporting van profiteren.

De Portugese club is echter niet de enige gegadigde. Ook kan Peres terugkeren naar eigen land. Gremio is geïnteresseerd. De Braziliaan heeft nog een contract tot 2022 bij Club Brugge en zijn marktwaarde bedraagt 700.000 euro. Club betaalde naar verluidt zo’n 500.000 euro voor de verdediger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws