Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge mag KV Mechelen dankbaar zijn voor komst Danjuma

In de zomer plukte Club Brugge Arnaut Danjuma weg bij de Nederlandse tweedeklasser NEC om het vertrek van Anthony Limbombe op te vangen. Dat deed de jonge Nederlander feilloos.

Danjuma begon als een komeet bij Club en groeide ondertussen ook uit tot Nederlands international. In zijn thuisland beklagen de topclubs zich al dat ze de flankspeler lieten lopen en bij Ajax zal dat extra pijn doen.

“Wij hebben nog even overwogen om hem naar Ajax te halen”, vertelt trainer Erik ten Hag immers in Voetbal International. “Maar we hadden Hassane Bandé al gekocht.” De ex-aanvaller van KV Mechelen ligt echter al het hele seizoen in de lappenmand en kwam nog geen minuut in actie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws