Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge laat alsnog twee spelers vertrekken’

Ahmed Touba (Club Brugge - Anderlecht)

Geen enkele Belgische ploeg heeft zich de voorbije maand zo rustig gehouden op de transfermarkt als Club Brugge. Blauw-Zwart verkocht enkel Leandro Pereira aan Matsumoto Yamaga, verder vond er geen enkele transfer plaats. Maar daar zou nog verandering in komen.

In de laatste uren van de mercato zouden nog twee spelers van Club een nieuwe werkgever vinden. Het gaat om twee jongens die voor Nieuwjaar al door Club verhuurd werden.

Dorin Rotariu was tot dusver aan de slag bij AZ, maar daar kon de Roemeense flankspeler geen basisplaats afdwingen. Hij gaat volgens Roemeense media nu aan de slag bij Bielefeld. De Duitse tweedeklasser gaat Rotariu huren met aankoopoptie.

Ook Ahmed Touba staat op het punt om te verkassen. De linkerflankspeler kon ook geen basisplaats afdwingen bij OH Leuven. Volgens RMC Sport gaat hij het nu proberen bij Monza, in de Italiaanse Serie C. Ook hier gaat het om een uitleenbeurt met aankoopoptie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws