Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt uitstekend nieuws uit de ziekenboeg’

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

Club Brugge hervat zondag zijn seizoen met een thuiswedstrijd tegen Charleroi. De voorbije dagen zag het ernaar uit dat Ivan Leko daarvoor serieus zou moeten puzzelen, maar dat blijkt uiteindelijk mee te vallen.

Achterin zat Leko immers met kopzorgen, in die mate zelfs dat hij in de oefenmatch tegen PSV op stage moest experimenteren met Dion Cools en Sofyan Amrabat centraal achterin. Maar uiteindelijk ziet het ernaar uit dat hij een beroep zal kunnen doen op zijn ‘gewone’ verdediging.

Brandon Mechele was op de sukkel met de schouder, maar Het Nieuwsblad weet dat een operatie voorlopig niet nodig is. De Rode Duivel traint probleemloos mee. Ook Benoit Poulain en Stefano Denswil zijn uiteindelijk gewoon fit. Met ook nog Saul Decarli beschikt Leko zo over vier zeker fitte verdedigers. Achter Luan Peres staat nog een vraagteken, Matej Mitrovic ligt nog enkele maanden in de lappenmand.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws