Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge is nog op zoek naar drie versterkingen’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge gaat wellicht een vrij rustige wintermercato tegemoet. Blauw-Zwart heeft zijn zaakjes immers al behoorlijk goed op orde en dus is er niet zoveel versterking nodig.

De grootste prioriteit de komende maand zal dan ook worden om de ploeg samen te houden. Het Laatste Nieuws verwacht immers dat er voor Brandon Mechele, Wesley Moraes en Hans Vanaken de nodige interesse zal zijn.

Ongeacht hun toekomst zoekt Club wel nog naar drie versterkingen. Een flankspeler, targetspits en centrale verdediger zijn nog welkom. Club wil die in principe wel pas in de zomer halen, al zal Vincent Mannaert het niet laten als er zich nu al een opportuniteit voordoet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws