Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge heeft nieuwe Mertens binnen de rangen’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Landskampioen Club Brugge is uitgeschakeld in de Champions League, maar Blauw-Zwart heeft alsnog een sterke indruk achtergelaten. Het Italiaanse Corriere dello Sport haalt de loftrompet boven voor Siebe Schrijvers.

De Italiaanse krant ziet vergelijkingen met Dries Mertens. De Rode Duivel maakt het mooie weer in de Serie A bij Napoli. ‘Siebe Schrijvers is ook een ontdekking bij Club Brugge. De vleugelspeler of tweede spits doet veel denken aan Dries Mertens. Schieten, dribbelen, Schrijvers gelijkt qua speelstijl op de ster van Napoli.’

‘Hij werd gehaald voor drie miljoen euro. Schrijvers is rechtsvoetig en fungeert in een 4-3-3-systeem het best op de linkervleugel. Hij was eveneens aanvoerder bij de Belgische nationale ploeg onder 21 jaar. In 18 optredens scoorde hij vier doelpunten. Het is nu enkel wachten op een selectie van bondscoach Roberto Martinez’, aldus de Italianen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws