Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge haalt eerste aanwinst snel binnen, tweede transfer loopt op de klippen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge bleef tot dusver zeer rustig op de transfermarkt. Het haalde zelfs nog geen enkele speler binnen, want het bestuur is zeer tevreden over de samenstelling van de huidige kern. Maar de komende dagen lijkt er toch nog een nieuwkomer neer te strijken.

Het lijkt er immers op dat Club nog deze week de komst van Gonçalo Cardoso af zal ronden. De 18-jarige linksvoetige verdediger brak dit seizoen helemaal door bij Boavista. Aanvankelijk werd er geopperd dat de Portugese jeugdinternational het seizoen in eigen land zou uitdoen, maar Het Nieuwsblad weet dat hij toch meteen naar Brugge gehaald wordt. Deze week legt hij zijn medische testen af, waarna een contract voor 4,5 jaar klaarligt. Club zou zo’n 2,3 miljoen euro betalen.

De voorbije dagen werkte Blauw-Zwart ook nog aan een ander dossier, maar dat lijkt het niet succesvol af te ronden. Volgens het Poolse Sport heeft Club namelijk een bod van 2 à 2,5 miljoen euro uitgebracht op Szymon Zurkowski, een 21-jarige middenvelder van Gornik Zabrze. Ook Wolfsburg en Fiorentina zouden hem willen, maar Zabrze wil Zurkowski niet laten vertrekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws