Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge bezig met twee transfers voor volgend seizoen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge is druk in de weer om inkomende transfers te realiseren. De aankopen zijn echter gericht op volgend seizoen. Gonçalo Cardoso en Luis Diaz zijn de pistes waar CEO Vincent Mannaert mee bezig is.

Volgens Het Laatste Nieuws is Club Brugge verregaande onderhandelingen aan het voeren met Boavista om de 18-jarige verdediger Gonçalo Cardoso in te lijven. De Portugees zou eerstdaags zijn medische testen afleggen en een contract voor vier seizoenen tekenen. Hij zou wel het seizoen nog uitdoen bij Boavista.

Ook het dossier Luis Diaz blijft een optie voor Blauw-Zwart. De Colombiaan staat al een tijdje op het lijstje van Club Brugge en net zoals Cardoso hoopt Mannaert de 21-jarige vleugelspeler voor volgend seizoen te strikken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws