Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge betrekt ook overbodige speler in transfer’

Fans van Club (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge rondde deze winter tot dusver één transfer af: Leandro Pereira vertrok definitief naar de Japanse promovendus Matsumoto Yamaga. Mogelijk verlaat weldra ook die andere Braziliaan Club Brugge.

Club Brugge plukte in de zomer Luan Peres weg bij Fluminense, maar de verdediger kon zich nooit doorzetten. In de competitie speelde hij slechts twaalf minuten verspreid over drie invalbeurten, daarnaast mocht hij ook één keer invallen in de Champions League en stond hij in de basis tijdens het bekerdebacle in Deinze.

Nu staat Club op het punt om met Gonçalo Cardoso nog een linksvoetige centrale verdediger te halen en dat zou weleens het einde van Peres bij Club kunnen betekenen. Volgens A Bola wordt hij mogelijk zelfs betrokken in de deal met Boavista. Op die manier kan de transfersom wat gedrukt worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws