Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge betaalt ferm bedrag voor stage in Qatar

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge is afgelopen weekend op stage vertrokken naar Qatar. In het wereldbekende Aspire-centrum zal het tot 13 januari de trainingen afwerken.

De spelers van Club Brugge zullen logeren in de hoogste wolkenkrabber van het land, The Torch (300 meter). Eerst had Blauw-Zwart Dubai op het oog, maar uiteindelijk is het Qatar geworden. 11 januari speelt Club daar een oefenwedstrijd tegen PSV.

De manschappen van coach Ivan Leko verblijven in een vijfsterrenhotel. Daarvoor betaalt het maar liefst 125.000 euro. Dat is het dubbele van wat een stage in Spanje zou kosten. Het hotel ligt dan wel vlakbij het oefenveld. The Torch biedt de spelers veel luxe en heeft een kostenplaatje van 133 miljoen euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws