Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Amrabat spreekt tegen: “Onzin, slaat helemaal nergens op!”

Sofyan Amrabat kende een moeilijke beginperiode bij Club Brugge. De middenvelder begint echter zijn draai te vinden. Op de vraag of hij de Belgische competitie onderschat heeft, spreekt Amrabat resoluut tegen.

“Onzin. Zoiets slaat helemaal nergens op. Ik ben nuchter opgevoed, heb respect voor alles en iedereen. Waarom zou ik iets of iemand onderschatten? Volgens velen is de Belgische competitie net sterker dan de Nederlandse. Als je bij de landskampioen mag tekenen, ga je één ding zeker niet doen: de competitie onderschatten”, laat Amrabat weten tegenover Het Laatste Nieuws.

 ”Ik zat op de bank. Eén fout en het kan zo omslaan”, gaat Amrabat verder. “Kijk naar Ruud (Vormer, red.). Vorig jaar de beste middenvelder in België – de Gouden Schoen – en als-ie nu eens niet scoort, zou hij niet goed genoeg meer zijn… Je moet altijd relativeren. Het is nooit wauw of dramatisch”, 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws