Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley niet in vorm: ‘Zijn niveau lijdt eronder’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes kent een vormdip bij Club Brugge. De Braziliaanse aanvaller vindt moeilijk de weg naar de netten de laatste tijd.

Wesley is ook de enige ervaren spits in de selectie van coach Ivan Leko op het moment. Jelle Vossen ligt al twee maanden in de lappenmand en ook Kaveh Rezaei is nog altijd niet fit. Enkel de jonge Openda blijft nog over. ‘Op zijn rechterknie plakt al maanden zwarte tape. Om de pijn draaglijker te maken. Rusten is namelijk geen optie. Wesley moét spelen’, oordeelt Het Laatste Nieuws.

‘Het maakt dat alle druk week na week op de schouders van Wesley rust. Tot zijn eigen frustratie. De Braziliaan is naast gehavend ook moe. Zijn niveau lijdt eronder. Zijn toekomstperspectief ook. Wesley mikte begin dit seizoen nog op 20 doelpunten in de competitie, maar zit net voor halfweg achter op schema.’ Overigens scoorde Wesley een hattrick en scoorde hij tweemaal tegen Eupen.

Killer worden
Dat betekent dat de Braziliaan maar in 4 van zijn 17 wedstrijden de weg naar doel vond. ‘De verzachtende omstandigheden omtrent zijn knie vergoelijken niet alles. Wesley moet nog meer die killer worden. En de juiste keuzes maken, zoals in Kortrijk waar hij afhaakte in plaats van naar de tweede paal te lopen toen Vormer nog maar eens voor een assist kon zorgen.’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws