Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer over dispuut met Leko: “Dit zei hij tegen mij”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Hij staat inmiddels opnieuw in de ploeg, maar je kan er niet omheen dat Ruud Vormer al een tijdje niet zijn allerbeste niveau haalt. Toch laat onze aanvoerder het hoofd niet hangen.

Ivan Leko zette Vormer een tijdje geleden op de bank. Iets wat aankwam bij de Nederlander. “Als kapitein vlieg je er normaal niet uit, maar bij deze coach wel”, liet een ontgoochelde Vormer zich toen ontvallen. “Ik heb het er met de coach over ­gehad”, zegt de Nederlander nu in Het Nieuwsblad.

“Leko zei: Ik wilde je reactie kunnen zien. Ik had een contract van vier jaar getekend en hij wilde weten of ik op mijn lauweren ging rusten. Maar zo ben ik niet. Ik blijf gewoon knokken.”

“Leko vond me gewoon te soft, zei hij”

Vormer was het duidelijk niet eens met Leko, maar legde zich wel neer bij de keuze van de coach. “Dat hoort erbij. Dat is een spel. Of ik vond dat ik er te snel was uitgezet? Ja”, reageert onze captain eerlijk.

Vormer verklapt ook wat de exacte reden was waarom Leko hem niet opstelde. “Hij vond me gewoon te soft, zei hij. Dat mag. Dan is het aan mij om te reageren. En dat heb ik gedaan”, besluit de middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws