Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Volgende grote club meldt zich voor Wesley, Club Brugge ruikt miljoenen’

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes doet het sinds vorig seizoen zó goed bij Club Brugge, dat het maar de vraag is of hij ook tijdens de volgende jaargang nog in het Jan Breydelstadion zal spelen. Met de wintermercato in zicht neemt de interesse in onze spits alleszins niet af.

Integendeel: de grote buitenlandse clubs staan in de rij om de 22-jarige Wesley over te nemen van Club Brugge. Arsenal, Bayern München, Borussia Dortmund en Lazio toonden eerder al interesse, maar daar blijft het niet bij.

Zo zouden ook Valencia en OGC Nice zich nu melden voor Wesley. Volgens The Sun is Arsenal bereid om meer dan 16 miljoen euro op te hoesten voor de Braziliaan. Bij Club Brugge ruiken ze nu dan ook al de miljoenen die Wesley straks ongetwijfeld zal opleveren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws