Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verrast Leko met basisopstelling tegen Atlético?

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge speelt voor de prestige (en de miljoenen) tegen Atlético Madrid. Het Nieuwsblad meldt dat coach Ivan Leko weer een verrassing in de basis gaat droppen tegen de Spaanse topclub.

Blauw-Zwart is al zeker van Europese overwintering en de wedstrijd tegen Atlético Madrid wordt gezien als een galamatch. Mogelijk zal Leko een verrassing in petto hebben. Loïs Openda lijkt in de basis te gaan beginnen.

Het zal een keuze worden tussen Schrijvers en Openda voor de positie naast Wesley in de aanval. Decarli verdwijnt naar de bank. Amrabat of Vormer zullen op rechts moeten spelen. Ngonge start waarschijnlijk op links.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws