Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken geeft reden zege Club Brugge: “Dat zat goed”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge staat terug op de tweede plaats na de 3-0 overwinning tegen Standard. Na afloop vertelde Vanaken tegenover de camera’s van Play Sports waarom Blauw-Zwart kon winnen.

Tactisch zat het weer goed in elkaar, vindt de middenvelder. “De tactiek zat goed. We wilden de gevaarlijke Standard-spelers niet in de match laten komen. Als je ziet dat Carcela geen bal heeft geraakt vandaag.”

Club Brugge trekt zo de lijn door na de goede prestatie in de Champions League afgelopen week. “In Dortmund hebben we vooral vanuit de organisatie gespeeld. Dat hebben we vandaag gekoppeld aan aanvallend vermogen”, aldus Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws