Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Straf verlanglijstje Club Brugge uitgelekt: ‘5 nieuwe spelers in januari’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Hoewel Club Brugge zich tijdens de voorgaande week goed herstelde met een knap gelijkspel in Dortmund (0-0) en een klinkende zege in de topper tegen Standard (3-0), is het bestuur van plan om in januari in te grijpen. Er moet en zal versterking komen.

Het Nieuwsblad kwam te weten dat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert van plan zijn om zomaar eventjes vijf nieuwe spelers aan te trekken. Zo zou men bij Club Brugge zinnens zijn om een nieuwe targetman in huis te halen. Het wil daarmee anticiperen op een vertrek van Wesley Moraes.

Verder speurt Club naar nog vier andere profielen. “Een creatieve vleugelverdediger – eentje die past in het ­systeem van Leko – en een uitvoetballende centrale verdediger – al even ­belangrijk in het systeem-Leko – zouden eveneens op het verlanglijstje staan”, schrijft de krant. “Club keek ook uit naar een nummer tien en naar een box-to-box-middenvelder, maar dat laatste profiel zou kunnen opgevangen zijn door de plotse ontbolstering van Sofyan Amrabat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws