Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sollied haalt uit naar scheidsrechter: “Hij bevoordeelde Club Brugge”

(VIDEO) - Sfeervol Club-vak viert eerste driepunter tegen Lokeren

Sporting Lokeren ging in eigen huis onderuit tegen Club Brugge. Blauw-Zwart won met 0-1 op Daknam. Na afloop haalde coach Trond Sollied flink uit naar scheidsrechter Nathan Verboomen.

Sollied was niet tevreden over de wedstrijdleiding. “Heb je gezien hoe ze op het einde vielen als vliegen? Hoe de scheidsrechter graag elke keer het spel stillegde? En heb je die handsbal gezien van hen? En dat natrappen (bedoelt Rits, red.)? Nee, de ref was niet goed”, wordt Sollied geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Volgens de coach van Lokeren werd de uitploeg bevoordeeld. “Hij bevoordeelde Club. Vielen zij met tien, hadden we een heel andere match gezien.” Sollied vond de uitslag ook onterecht. “We verdienden zeker een punt, en dat konden er ook drie geweest zijn”, aldus de Noor.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws