Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sofyan Amrabat reageert na fenomenale prestatie tegen Standard

Sofyan Amrabat is na enkele moeilijke maanden boven water gekomen. In en tegen Dortmund speelde de middenvelder al sterk en tegen Standard trok hij de lijn gewoon door.

“Ik werd niet ongeduldig, maar ik was wel al eventjes klaar om te spelen”, aldus Amrabat bij Sporza. “Natuurlijk ben je niet blij als je op de bank zit, dat is logisch. Maar ik respecteer de keuzes van de trainer. Ik ben hard blijven trainen en vol gas blijven geven.”

Dat Amrabat plots opstaat, is opmerkelijk. “Of ik vanuit het niets kom? Ik vind van niet”, klinkt het bij Het Laatste Nieuws. “De trainer benadrukte al even dat ik goed bezig ben op training en dan volgen er kansen. Ik denk dat ik die nu wel gegrepen heb.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws