Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons vergelijkt Anderlecht met Club Brugge: ‘Dat was bij Club ook zo’

Timmy Simons beseft het nut van Child Focus

Timmy Simons was te gast in het praatprogramma van Het Laatste Nieuws, VISTA! Het icoon van Club Brugge had het onder meer over de malaise bij RSC Anderlecht.

Simons vergelijkt de situatie van Anderlecht met Club Brugge. “Ik ben benieuwd wat er bij Anderlecht gaat gebeuren. Bij Club heeft het ook even geduurd vooraleer alles op wieltjes liep na de komst van Bart Verhaeghe. Maar eens dat op punt staat, heb je terug een goeie basis. Dat heeft z’n tijd nodig.”

Ook ex-Club-spits Wesley Sonck gaf zijn mening over paars-wit.  “Daar wordt de naam van de nieuwe coach ontzettend belangrijk. En wie erbij komt in de wintermercato. Op meer dan één positie is er versterking nodig. Uiteindelijk komt het neer op één ding: winnen. Dat zeg je gisteravond ook weer, het publiek ging toch meteen weer achter de ploeg staan. Je moet Coucke de tijd geven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws