Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nieuwe grootmacht laat zijn oog vallen op Wesley’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Vorig jaar ontplofte Wesley Moraes helemaal en ook dit seizoen blijft de Braziliaanse spits uitstekend presteren, met onder meer zeven goals in de competitie en twee in de Champions League. En dat zorgt ervoor dat alsmaar meer topclubs hem in de gaten krijgen.

In de zomer trok Lazio al behoorlijk hard aan de mouw van Wesley, maar niet alleen in Italië zijn ze op de hoogte van de sterke prestaties van de 22-jarige. Bayern werd de voorbije weken al genoemd en nu mag ook Arsenal aan het lijstje met geïnteresseerde clubs gevoegd worden.

Volgens The Sun volgen de Gunners hem al een tijdje van nabij en vooral trainer Unai Emery zou gecharmeerd zijn van Wesley. Arsenal zou daardoor zelfs overwegen om al in januari hem binnen te halen. De krant schat dat Wesley zo’n 17 miljoen euro waard is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws