Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ngonge zat diep: ‘Een hoopje ellende, triestig om te zien’

Cyril Ngonge krijgt meer en meer het vertrouwen van Club Brugge-coach Ivan Leko. De 18-jarige zat echter een tijdje heel diep bij Blauw-Zwart, zo laat vader Michel aan Het Laatste Nieuws weten.

Ngonge verlengde afgelopen zomer zijn contract en het talent mocht ook even aan het echte werk beginnen bij de A-kern. “Wat was ik kwaad. Cyril had net zijn contract, dat nog één jaar liep, vernieuwd en voor drie seizoenen getekend”, vertelt vader Michel.

“In de deal was overeengekomen dat hij met de A-kern zou meetrainen, maar na twee weken stuurde Ivan Leko hem terug naar de beloften. Ik wist niet meer waar ik het had. Ik herinner me nog goed hoe Cyril hier in zijn appartement zat: als een hoopje ellende. Wenend. Twee dagen aan een stuk. Triestig om te zien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws