Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nabil Dirar neemt deze beslissing over transfer naar Club Brugge’

Nabil Dirar (AS Monaco)emt deze

Keert hij terug naar Club Brugge of niet? Het is een vraag die de supporters van blauw-zwart de jongste weken bezighoudt. Nabil Dirar zou hoog op het verlanglijstje van Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe staan, maar voelt de speler zelf ook iets voor een tweede passage in het Jan Breydelstadion?

Volgens Turkse media is het antwoord op die vraag ‘ja’. Dirar zou te kennen gegeven hebben dat hij graag wil terugkeren naar Club Brugge. De 32-jarige flankspeler zit bij Fenerbahçe op een dood spoor en wil zijn carrière nieuw leven inblazen.

Op officieel nieuws is het voorlopig nog wachten en bovendien liet Club Brugge zich nog niet uit over een potentiële comeback van Dirar. Al heeft het er nu toch veel van weg dat de Marokkaan na de jaarwisseling opnieuw in blauw en zwart zal spelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws