Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Moordende concurrentie voor Club Brugge, transfer dreigt afgeblazen te worden’

Vincent Mannaert (Club Brugge)


Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert willen de huidige kern van Club Brugge in januari van een kwaliteitsinjectie voorzien. In iedere linie zou er vers bloed gehaald worden. Al dreigt één transfer nu al in het water te vallen.

Club heeft zijn oog laten vallen op Luis Diaz. De 19-jarige flankaanvaller speelt nog in Colombia bij Junior FC, maar lijkt een dure vogel te zijn. Ons bestuur zou al een bod van 4,5 miljoen euro uitgebracht hebben op Diaz, maar van een akkoord met Junior FC is nog geen sprake.

Integendeel, de Colombiaanse club hoopt nog meer te verdienen aan zijn goudhaantje. Er zijn immers ook enkele Braziliaanse clubs geïnteresseerd in Diaz. Slechts nieuws voor Club, want een transfer naar België dreigt zo afgeblazen te worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws