Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Matchwinnaar Vormer: “Ik denk dat de oude Ruud nu helemaal terug is”

Ruud Vormer viel na een uur spelen in tegen Lokeren en maakte vier minuten later het enige doelpunt van de wedstrijd. Een flinke opsteker voor de Nederlander, die een moeilijke periode achter de rug heeft.

“Dit jaar is moeilijk geweest, dat geef ik toe”, begint Vormer tegenover Het Laatste Nieuws. “Als Gouden Schoen moet je elke week bevestigen, hé. De mensen verwachten heel veel – en terecht. Soms zit het even niet mee, maar dan blijf je gas geven. Ik denk dat de oude Ruud nu helemaal terug is.”

Vormer blikt ook nog eens terug op het winnen van de Gouden Schoen in 2017 en de middenvelder van Blauw-Zwart hint ook naar de toekomstige winnaar. “Een bekroning voor een topseizoen – eentje zoals Hans Vanaken nu meemaakt. Ik ben er ontzettend trots op. Zoiets maak je maar één keer mee in je carrière…”, aldus Vormer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws