Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Martinez lovend: “Hij heeft de laatste jaren meeste progressie gemaakt in JPL”

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Hans Vanaken is één van de absolute smaakmakers in de Jupiler Pro League. Dat is ook bondscoach Roberto Martinez niet ontgaan en de Spaanse keuzeheer is lovend over de middenvelder van Club Brugge.

“Hans is de speler die in de laatste twee jaar de grootste progressie heeft gemaakt in de Jupiler Pro League”, begint Martinez tegenover Het Laatste Nieuws. “Altijd zie je bij hem die technisch goede controle. Hans wil steeds de bal, hij kan in de box opduiken en scoren. Maar vooral de volwassenheid waarmee hij loopt te voetballen, is indrukwekkend.”

“Sinds zijn eerste selectie neemt hij opvallend meer verantwoordelijkheid bij Club Brugge”, gaat de bondscoach verder. “En ook bij nationale ploeg zie ik hem telkens weer groeien. Hij was verlegen in het begin. Hans is nu eenmaal een relaxte jongen, die de aandacht niet opeist. Hans paste zich direct aan – hij maakte indruk op me. Zijn eerste selectie was een keerpunt in zijn carrière, denk ik.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws