Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert ziet één minpunt in CL-campagne: “Dat hebben we niet goed gedaan”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge kan niet anders dan tevreden zijn over het verloop van de Champions League. Zes punten tegen Atletico Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco en ongeslagen in eigen huis, dat hadden maar weinigen verwacht. Maar Vincent Mannaert ziet wel een minpunt.

In de competitie liet Club voor en na Europese wedstrijden behoorlijk wat punten liggen, waardoor het nu pas derde staat. “Dat hebben we dus niet goed gedaan. Als je 1 op 6 haalt tegen Waasland-Beveren en thuis verliest van Zulte Waregem kan je, met alle respect voor die ploegen, niet zeggen dat het goed is gegaan”, is de CEO streng in Het Nieuwsblad.

“Je kan op verplaatsing altijd wel eens verliezen, maar thuis moet je altijd in staat zijn te winnen. Zelfs met geblesseerden en zelfs met een zwaar Europees programma. Dat kunnen we ons na Nieuwjaar niet meer permitteren.”

CD met Champions League-hymne

En dus suggereert Mannaert een opvallende oplossing. “Misschien moeten we voor de wedstrijd van zaterdag in Kortrijk een cd-speler meenemen met de Champions League-hymne, zodat de spelers op die manier voldoende scherp worden gezet. ( lacht) Als ze het nu niet begrepen hebben… Ze zullen toch door die pijngrens moeten. Nu al: Kortrijk uit, Antwerp thuis en Lokeren uit. Niet simpel. Tot Nieuwjaar zijn er geen excuses. Die frustratie moet weg. In drie dagen tijd kunnen dat toch geen andere spelers worden? Ze kunnen het, ze hebben het laten zien. Dat moet nu ook in de Jupiler Pro League.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws