Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Limbombe werd ‘hardhandig aangepakt’ door Franse politie

Anthony Limbombe (Club Brugge - AZ)

Anthony Limbombe werd op 5 november aangehouden door de Franse politie. De ex-speler van Club Brugge werd ondervraagd over zijn transfer van Club Brugge naar Nantes, dat liet de Franse sportkrant L’Equipe weten.

De ondervraging heeft sporen nagelaten bij Limbombe. Volgens de voorzitter van FC Nantes ging de Franse politie hardhandig te werk en is de vleugelspeler nog steeds onder de indruk. Opmerkelijk is dat Limbombe geconfronteerd werd via videoverhoor met Fabien Camus.

Op 6 november vond deze confrontatie plaats, dat liet de advocate van Camus weten. Een dag later werd Camus vrijgelaten. De Franse politie onderzoekt of een deel van de tekenpremie van drie miljoen euro terugvloeide naar Bayat om zo de Franse wetgeving te omzeilen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws