Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko ziet één minpunt na Club Brugge-Antwerp: “Anders kreeg mijn ploeg 10 op 10”

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

Club Brugge haalde het zondag met 5-1 van Antwerp. Blauw-zwart veegde de vloer aan met de ploeg van Laszlo Bölöni en dat zag ook Ivan Leko. Onze trainer was uiteraard tevreden met de zege.

“We hebben een demonstratie gezien van Club Brugge”, aldus Leko bij Sporza. “En dat tegen een ploeg die in al haar matchen op verplaatsing samen vier doelpunten tegen had gekregen. Vandaag konden het er zelfs negen zijn.”

“Het is een enorm verschil als je een hele week hebt om een wedstrijd voor te bereiden. Iedereen wist perfect wat hij moest doen, met én zonder bal. Het was prachtig om te zien hoe we uit hun pressing kwamen. Alleen jammer van de tegengoal, anders kreeg de ploeg 10 op 10 van mij.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws