Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko zet criticasters op hun plaats: “Er zijn ook andere feiten”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge maakte zondag een statement door Antwerp opzij te zetten met 5-1. Ivan Leko genoot van zijn elftal en maakte na afloop van de topper ook van de gelegenheid gebruik om de criticasters lik op stuk te geven.

Leko bracht de voorbije weken een positief verhaal, ondanks het feit dat blauw-zwart in de competitie amper 10 op 30 had gepakt. In de media kreeg Club kritiek, maar Leko bleef gewoon hard werken.

“Ik begrijp dat er meer interesse van de pers is voor een crisis, maar er zijn ook andere feiten”, aldus onze coach bij Sporza. “We wonnen de titel en de Supercup en pakten zes punten in de Champions League. We hadden vijf nieuwe internationals en kregen complimenten van Simeone, Favre en Martinez.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws