Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko tóch tevreden ondanks 10 op 30: “Ik zag een solide ploeg”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge wist ook op het veld van KV Kortrijk niet te winnen en zo blijft het achter met een magere 10 op 30. Ivan Leko beseft dat zijn elftal meer punten moet pakken, maar is ondanks de mindere reeks toch tevreden met wat hij in het Guldensporenstadion van zijn spelers zag.

“We waren de betere ploeg. Op basis van inzet en mentaliteit was het een goed Club, veel beter dan op Beveren”, steekt Leko bij Sporza van wal. “We hebben enkele goeie kansen gehad, er was een discutabel doelpunt en achteraan hebben we weinig weggegeven.”

“Als één ploeg verdiende om te winnen, dan was het Club. Maar dat is voetbal. Mijn spelers hebben alles gegeven. Er was progressie. Ik heb een solide ploeg gezien die wist wat te doen met en zonder bal”, besluit onze T1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws