Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko over Club-speler: “Hij is de beste die ik ooit al heb gecoacht”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Ivan Leko is ondertussen aan zijn tweede seizoen bij Club Brugge bezig. Voorheen was de Kroaat ook al actief bij onder meer OH Leuven en STVV. Leko werkte de voorbije jaren samen met enkele grote talenten, maar één iemand springt eruit.

Leko is van mening dat Wesley Moraes (22) de beste speler is die hij in zijn trainerscarrière al onder zijn hoede had. “Ik geloof absoluut dat hij het niveau van de Premier League aankan”, zegt Leko in Het Nieuwsblad.

“Na anderhalf jaar ken ik hem heel goed. Hij is niet alleen een talent, hij is ook iemand die elke dag hard werkt en mentaliteit toont op training. Puur op basis van talent is hij in mijn trainerscarrière de beste die ik al heb gecoacht.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws