Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko kan eindelijk flankspeler recupereren tegen KV Kortrijk’

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Het was de voorbije wedstrijden behelpen voor Ivan Leko op de flanken, want letterlijk alle flankspelers in zijn selectie vielen de voorbije weken geblesseerd uit. Daardoor moest op links belofte Cyril Ngonge depanneren, terwijl Leko op rechts moest teruggrijpen naar Saulo Decarli en Sofyan Amrabat.

Maar er is eindelijk beterschap op komst, want volgens Het Nieuwsblad zal Club tegen KV Kortrijk mogelijk al één van zijn flankspelers recupereren. Als hij de trainingen van donderdag en vrijdag goed verteert, zal Emmanuel Dennis wellicht terugkeren in de kern.

De Nigeriaan herviel tegen Standard in zijn oude hamstringblessure, maar is nu stilaan weer fit. Ook Clinton Mata, Thibault Vlietinck en Krépin Diatta staan dicht bij een terugkeer, maar daarop kan nog geen datum geplakt worden. Dion Cools traint nog individueel, terwijl Arnaut Danjuma aangaf dat hij pas in januari opnieuw op het trainingsveld zal verschijnen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws