Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft nieuws over uitgaande toptransfer: “Het is een miljoenenaanbod”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Het is goed mogelijk dat Club Brugge in januari één van zijn belangrijkste schakels kwijtspeelt. Tal van Europese (top)clubs hengelen naar de diensten van Wesley Moraes. Een transfer lijkt op til.

“Eén dag voor de wedstrijd in Waasland-Beveren gooien ‘ze’ een aanbieding voor zijn neus van vele miljoenen euro. Eén dag ná die wedstrijd komt Wesley naar mij en zegt: ‘Coach, het was gisteravond zeer lastig voor mij.’ Ik begrijp dat”, zegt Ivan Leko in Het Laatste Nieuws.

“Na zijn wedstrijd op Atlético Madrid stonden vijfenzeventig nieuwe makelaars voor zijn deur… Wesley is 22 – twaalf maanden geleden schreven jullie: ‘Hij heeft geen rendement en hij heeft geen techniek’. Vandaag is Wesley een van de meest begeerde jonge aanvallers in Europa. Dat wéégt op zo’n jongen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws