Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kritiek op Leko: “Hij heeft daar een grote fout gemaakt”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Landskampioen Club Brugge kent een wisselvallig seizoen. Ook in de beker werd het verrassend uitgeschakeld door Deinze. Volgens Eddy Demarez heeft coach Ivan Leko verkeerde keuzes gemaakt.

“Club heeft in Deinze 7 à 8 spelers opgesteld die bankzitter waren of soms zelfs niet. Ik vind dat Leko een fout gemaakt heeft door daar te veel jongens op het veld te zetten die genoeg individuele kwaliteiten hebben, maar die nooit samen een officiële wedstrijd gespeeld hadden”, vindt Demarez tegenover Sporza.

“Ze wisten niet wat een ploegmaat zou doen als ze zelf A deden”, gaat Demarez verder. “Er waren geen automatismen. Je kunt niet zomaar 11 goeie spelers opstellen en verwachten dat het goedkomt, ook al speel je twee reeksen hoger dan je tegenstander.”

Amrabat
Ook Amrabat was kop van jut tegen Deinze. “Kijk naar Sofyan Amrabat. Hij wordt de laatste weken de hemel ingeprezen, maar in Deinze was hij dramatisch. Dat heeft hem maanden gekost om terug te komen. Het is voor zo’n speler ook een beetje erg dat hij zich in zo’n match moet bewijzen. Begin er maar aan, hé. Want na die match zou je over Amrabat gezegd hebben: vertrek maar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws