Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jonge Clubfans genieten mee van Club Brugge – Standard (VIDEO)

Kinderen, de supporters van de toekomst

Niet enkel volwassenen supporteren voor Club Brugge, er zijn ook heel wat kinderen die genieten van de wedstrijden. De meeste kids doen dit vanuit de tribunes, andere kinderen hebben het geluk om mee op te lopen met hun favoriete speler.

FCB Support maakte een sfeerverslag over de wedstrijd tussen Club Brugge en Standard, maar focuste zich voornamelijk op de beleving van enkele kinderen die de wedstrijd op een unieke manier konden beleven.

Club Brugge – Standard de Liège: sfeerverslag 02/12/18

Kinderen, de supporters van de toekomst 💙🖤

Geplaatst door FCB Support op Dinsdag 4 december 2018

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws