Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ivan Leko moet een duidelijk signaal van Club Brugge krijgen”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Er heerst momenteel nogal wat onduidelijkheid omtrent de positie van Ivan Leko. Onze trainer is na afloop van het huidige seizoen einde contract bij Club Brugge en tekende nog niet bij.

“10 op 30 na een zinderende aanhef en een 25 op 27. Dat is één punt per wedstrijd, het ritme van de Champions League. Daar was de perceptie positief, in de competitie niet. Nu die krachtenslopende midweekwedstrijden achter de rug zijn, kan die weer de volle aandacht krijgen”, merkt analist Wim De Coninck op in Sport/Voetbalmagazine.

“Kortrijk uit was wedstrijd 1. Vergeleken met Zulte Waregem en Waasland-Beveren kan ik Ivan Leko volgen als hij beterschap ziet, maar zijn Club heeft dringend nood aan de terugkeer van Danjuma en Diatta, aan een Vormer en Vanaken die weer op niveau zijn, en aan een winterstop om mentale en fysieke batterijen op te laden.”

“Onrust wegnemen”

Volgens De Coninck zou Leko gebaat zijn bij wat duidelijkheid omtrent zijn eigen toekomst. “Leko was uitstekend tot die ene dag in oktober, een gevoelig man als hij heeft daar een klap geïncasseerd. Een signaal rond zijn contractbesprekingen vanwege het bestuur zou wel enige onrust wegnemen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws