Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Internationaal medium zet Club-speler in beste elftal van de Champions League

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Club Brugge gooide hoge ogen in deze editie van de Champions League. In een loodzware poule met Atletico Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco bleef het vier wedstrijden ongeslagen en eindigde het als derde. Een aantal Bruggelingen maakte daarbij ook indruk in het buitenland.

Spelers als Hans Vanaken, Wesley Moraes en Brandon Mechele wisten zich in de kijker te spelen, maar bij Goal waren ze vooral onder de indruk van Ethan Horvath. De goalie krijgt zelfs een plaatsje in het ‘Elftal van de groepsfase’ van het medium.

Horvath speelde slechts in drie van de zes groepswedstrijden mee, maar hield wel in elk van zijn wedstrijden de nul. De Amerikaan pakte bovendien uit met enkele knappe reddingen. In het topelftal verkeert hij in het gezelschap van sterren als Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappé, Robert Lewandowski en Axel Witsel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws