Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Het zou super zijn om mijn hele carrière bij Club Brugge te spelen en een icoon te worden”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Voor tal van spelers is Club Brugge slechts een tussenstation in hun carrière. Toch zijn er ook voorbeelden van spelers die er niets op tegen hebben om voor een langere periode in het Jan Breydelstadion te blijven voetballen.

Neem nu Brandon Mechele. Onze centrale verdediger heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij zijn hele carrière bij Club Brugge zou kunnen doorbrengen. “Ik zou geen neen zeggen. Het is hier goed… We spelen elk jaar Europees voetbal en doen altijd mee voor de titel. Waarom zou je dan in het buitenland voor een middenmoter gaan spelen?”, vraagt Mechele zich af in Het Laatste Nieuws.

“Hier zit je goed, toch? Je weet wat je hebt aan de mensen rondom jou. En het wordt ook elk jaar beter. Straks komt er een prachtig oefencomplex in Westkapelle. En het nieuwe stadion, daar zou ik ook bij willen zijn”, vervolgt het blauw-zwarte jeugdproduct.

“Icoon worden”

Al neemt dat niet weg dat Mechele er rekening mee houdt dat hij ooit in het buitenland aan de slag gaat. “Het buitenland is een niveau hoger en daar kan je veel meer bijleren. De Bundesliga is mijn lievelingscompetitie, maar ik zou er nooit in de middenmoot of de kelder van het klassement willen spelen. Dan blijf ik liever bij Club. Het moet toch super zijn om je hele carrière voor één club te spelen en een icoon te worden?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws