Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hans Vanaken is héél duidelijk na nieuw puntenverlies van Club Brugge

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft opnieuw met de punten gemorst. Een stug KV Kortrijk hield blauw-zwart op een doelpuntloos gelijkspel. Volgens Hans Vanaken verdiende Club zeker en vast de drie punten, maar zat het niet mee.

“Als er één ploeg het verdiende om te winnen, waren wij het”, aldus Vanaken na de match bij Het Nieuwsblad. “Vooral de eerste helft hebben we volledig gedomineerd, al hadden we niet veel grote kansen. In de tweede helft kregen we gevechtsvoetbal. In Kortrijk weet je dat het zo’n match kan worden, maar over heel de match heen bekeken hadden wij moeten winnen.”

En zo blijft Club Brugge in de eigen competitie maar wat aanmodderen. “Sja, 10 op 30 is niet geweldig. Maar als je al die matchen bekijkt…soms geven we het weg met individuele fouten, vandaag moeten we scoren en dan winnen we. Maar ik denk niet dat we ons zorgen moeten maken”, is Vanaken duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws