Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Grootste titelconcurrent Club? ‘KRC Genk kan dat niet, misschien zij wel’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge maakte enorm veel indruk in de wedstrijd tegen Antwerp. De landskampioen speelde concurrent Antwerp van de mat en het werd 5-1. Volgens Het Laatste Nieuws is Blauw-Zwart nog steeds titelkandidaat nummer één.

De krant schuift ook een opvallende titelconcurrent naar voor. Niet leider KRC Genk, maar een Standard (in vorm) kan Club Brugge problemen opleveren. ‘Niemand in België kan wat het allerbeste Club Brugge kan – ook Racing Genk niet, misschién het allerbeste Standard.’

In het klassement staat KRC Genk aan de leiding met 45 punten. Club Brugge volgt op plaats twee met 38 punten. Nummer drie Antwerp (35 pt.) voelt de hete adem van Standard Luik (33pt). De top zes wordt vervolledigt door STVV (32pt.) en RSC Anderlecht en KAA Gent (beiden 31 pt.).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws