Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eerste wintertransfer in de maak: ’Club Brugge brengt bod van 4,5 miljoen uit’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft een uitstekende Champions Leaguecampagne achter de rug. Het sprokkelde zes punten en dat levert de Belgische landskampioen 33,35 miljoen euro op. Met een deel van dat geld zullen Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert sowieso de transfermarkt opgaan.

Colombiaanse media melden dat Club Brugge momenteel aan het doorduwen is om Luis Diaz in huis te halen. De 19-jarige winger van Junior FC staat al een tijdje op het verlanglijstje van het blauw-zwarte bestuur en nu lijkt er ook schot in de zaak te komen.

Zo zou Club een bod van 4,5 miljoen euro hebben uitgebracht op Diaz. Of dat ook effectief voldoende is om Junior FC over de streep te trekken, moet nog blijken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws