Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eén Club Brugge-speler maakt grootse indruk: “Griezmann kwam hem feliciteren”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge verlaat de Champions League met opgeheven hoofd. Dinsdagavond sloot blauw-zwart zijn campagne af met een 0-0-gelijkspel tegen Atlético Madrid. Eén van onze spelers maakte indruk, zelfs op sterspeler Antoine Griezmann.

Ethan Horvath stond opnieuw sterk te keepen en de Amerikaan hield Club enkele keren goed recht. Dat zag ook analist Marc Degryse. “Voor de derde opeenvolgende match houdt Club de nul in de Champions League: dat is straf. En zeker ook de verdienste van Horvath”, zegt Degryse in Het Laatste Nieuws.

“Sinds zijn terugkeer tussen de palen heeft de keeper eigenlijk alleen maar goeie dingen laten zien. Bij de kans van Thomas had hij het geluk om op de goeie plek te staan. Maar de redding op het schot van Griezmann was geweldig. Toen de bal vertrok, dacht ik dat hij binnen zat. Hij kreeg zelfs felicitaties van de Fransman”, besluit de analist.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws