Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Club Brugge in de Europa League

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge sloot dinsdag zijn Champions League-campagne af met een 0-0 tegen Atletico Madrid. Het eindigt zo als derde in zijn poule met zes punten en mag na Nieuwjaar instromen in de zestiende finales van de  Europa League.

Voor de loting daarvan zal Club echter geen reekshoofd zijn, omdat het niet bij de vier beste derdes uit de Champions League hoort. Internazionale, Napoli, Valencia en Benfica deden beter dan Club en zijn ook mogelijke tegenstanders in de Europa League.

Daarnaast kan Club ook nog één van de groepswinnaars uit de Europa League treffen. Die zijn nog niet allemaal helemaal duidelijk omdat vanavond nog de laatste speeldag afgewerkt wordt, maar sowieso zitten er al enkele kleppers tussen.

De mogelijke tegenstanders van Club Brugge in de Europa League

 • Internazionale
 • Napoli
 • Valencia
 • Benfica
 • Bayer Leverkusen/FC Zürich
 • RB Salzburg
 • Zenit Sint-Petersburg
 • Dinamo Zagreb
 • Arsenal
 • Real Betis/AC Milan
 • Villarreal/Rapid Wien/Rangers
 • Eintracht Frankfurt
 • Besiktas/Malmö
 • Krasnodar/Sevilla
 • Dynamo Kiev
 • Chelsea

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws